Wat… 2020 een rotjaar ?

Helemaal niet!

Voor ons bracht het juist nieuwe stappen. Waar oude deuren gesloten werden, gingen nieuwe deuren open..

Voor het eerst namen we afscheid van een deel van ons bedrijf. Dit deel werd verkocht, weliswaar aan onze oude ‘partner in crime’ maar evengoed toch een afscheid. En hoeveel daarbij komt kijken weet je pas als je er middenin zit. Evenwicht zien te vinden tussen de belangen van alle partijen en gewoon het loslaten, bleek een hele kluif te zijn. Maar het is gelukt.

Zoals gezegd hebben we er flink mee geworsteld. Loslaten waar je 15 jaar aan gewerkt hebt betekent ook het loskomen van oude gewoonten en structuren.

Op het moment dat het hele traject echt ingezet wordt, verschuif je meteen naar de zijlijn en is het grote loslaten van verantwoordelijkheid ook echt begonnen. Dingen anders zien gaan dan normaal en je hoeft er niks meer aan te doen.

Gelukkig is het ook een mooi leerproces en gaan we gewoon door met alle andere activiteiten, en die zijn er nog genoeg. Vol energie gaan we verder met de Efficio-groep; De oude Jongensschool, Jeku Sport, TwoBrands, De webwinkel bv., Garage Oirschot en Novaplot.

Allerlei nieuwe ideeën en ontwikkelingen zitten nog in de pijplijn, dus u hoort nog van ons!

Remo, gefeliciteerd en heel veel succes met Kempen Packaging

Erik & Henri

Efficio-Groep