RobinWhood BV

Wil je een houten meubel op maat? Wil je vakmanschap voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij Robin Whood aan het goede adres. Dit bedrijf is een idee van Twan Krekels, een van de aandeelhouders van Efficio Groep. Twan is projectleider van verschillende projecten van bedrijven binnen de Efficio Groep. Met zijn eigen ervaring maakt hij gebruik van de kennis en sterke creatieve kanten van de mensen die de uiteindelijke producten maken.

Vakwerk op maat

Twan biedt klanten vakwerk op maat dat binnen ieder budget past. Doordat Robin Whood niet werkt met levering uit voorraad kunnen wij klanten het beste van dienst zijn met producten die precies naar wens zijn.
Enkele voorbeelden hiervan zijn:RVS Barbekleding Robin Whood

  • interieur zoals houten stoelen, tafels en metalen deuren
  • gecombineerd constructies van metaal en hout
  • exterieur zoals tuinmeubilair en bloembakken

Inrichting bar Café De Bijenkorf

Het meest recente project dat Robin Whood onder handen nam was een deel van de inrichting van Café-Zaal-Restaurant De Bijenkorf in Hooge Mierde. In dit café staan sinds kort een dubbele bar, op maat gemaakte deuren, en enkele metalen tafels van Robin Whood’s makelij.

Tijdens een persoonlijk gesprek heeft Twan een ontwerp gemaakt op basis van een idee van de klant. Het ontwerp sprak direct aan en was de basis voor het uiteindelijke maatwerk. De unieke stijl van Robin Whood werd gecombineerd met de wensen van de klant voor het best mogelijke resultaat. Klant tevreden, wij tevreden!

Werkwijze Robin Whood

We werken voornamelijk met houten en metalen constructies, maar andere materialen zoals karton en stof zijn ook mogelijk. De stijl van Robin Whood is warm en persoonlijk, maar ook stoer en degelijk.

In overleg met de klant maakt Twan een ontwerp dat voldoet aan de wensen van een klant, en tegelijk past binnen de unieke stijl van Robin Whood. Twan pikt dingen uit wat een klant vertelt en kan op basis daarvan een beeld vormen dat direct aanspreekt. Dit is een combinatie van de wens van de klant en de mogelijkheden van Robin Whood.