Kempen Packaging BVPer 1 januari van dit jaar is de naam van Janssen Verpakkingen gewijzigd in Kempen Packaging. De naamsverandering is niet alleen cosmetisch: ook op structureel niveau heeft het bedrijf een verandering doorgemaakt. Administratieve rompslomp  en schuiven van personeel behoren nu tot het verleden.

Kempen Packaging levert industriële verpakkingen op maat en verpakkingsconcepten. Het is een combinatie van de golfkartonnen verpakkingen van Janssen Verpakkingen, de houten kisten, pallets en kratten van KPS, en de verpakkingsconcepten van Proto-Pack. De handelsnaam KPS blijft bestaan, als leverancier van gebruikte en nieuwe pallets in standaardmaten.

Kempen Packaging – één naam, één bedrijf, één aanspreekpunt.

De gebundelde krachten van drie bedrijven vormen een resultaat dat groter is dan de som van haar delen. De samenvoeging en de nieuwe naam betekenen het begin van een nieuwe richting voor Kempen Packaging. Dit is het moment om er samen de schouders onder te zetten en het niveau een stapje hoger te tillen. Kempen Packaging – wij maken het samen.