Het Team

Efficio Groep bestaat uit drie gedreven ondernemers die elkaar aanvullen. Samen vormen wij de basis van Efficio Groep. We zijn complementair aan elkaar, een combinatie van overlappende kwaliteiten. We vullen elkaar aan en bouwen op elkaars sterke punten.

Efficio Groep gelooft in open communicatie, proactieve samenwerking, en creatief zoeken naar oplossingen. Niets is te gek voor ons. Neem vrijblijvend contact met ons op om zelf die vrijheid te ervaren waarmee wij werken.

profielfoto_henri-zw

ALGEMEEN DIRECTEUR

Henri Stehmann

Henri zet de grote lijnen uit; waar anderen in millimeters denken, denkt hij in meters. Henri is ervaren op het gebied van algemene bedrijfsvoering en financieel management. Hij is een gedreven out-of-the-box denker die op een open manier wil ondernemen en alles bespreekbaar maakt.

profielfoto_erik-zw

COMMERCIEEL DIRECTEUR

Erik van Lint

Erik is het gezicht naar buiten van Efficio Groep. Hij is altijd op zoek naar mogelijkheden om nieuwe concepten en samenwerkingen te creëren voor de lange termijn. Erik ziet geen beperkingen, maar juist kansen.

profielfoto_remo-zwv2

PRODUCTIEMANAGER

Remo van der Heijden

Deze gedreven ondernemer is ijzersterk in projectmatig analyseren en denken. Remo werkt graag met een planmatige aanpak. Binnen Efficio Groep vult hij het team aan met bedrijfsmatige kennis. Remo zet zijn bedrijfskundige achtergrond in als directeur van Kempen Packaging BV.

Samenwerken binnen de Efficio Groep?