Logo Efficio GroepOp donderdag 12 mei as. zullen Erik van Lint, Efficio Groep en Roy Dieker, Attention Marketing de Young Entrepreneurs uit de regio verwelkomen. Alle ondernemers die zichzelf nog onder noemer ‘Young’ kunnen vinden zijn van harte welkom.

Deze bijeenkomst start om 15:00 uur bij een bedrijf uit de Efficio Group: Kempen Packaging. Hier start Roy met een interactieve presentatie over ‘pitchen’. Hoe zorg je ervoor dat je jezelf verkoopt. Alle aanwezigen komen aan bod om zichzelf te presenteren. Zodat we de som op de proef kunnen nemen en weten wat we aan elkaar kunnen hebben.

logo_attentionVoordat we met een rondleiding bij Kempen Packaging beginnen worden er groepjes samen gesteld. Om elkaar beter te leren kennen en van elkaar te leren. Het wordt namelijk een rondleiding met teambuilding opdrachten. Ook Jeku Sport is onderdeel van Efficio Groep en gaan we bezoeken onder begeleiding van Erik.

Aan het einde van de dag zal helder zijn welk groepje het resultaat heeft geboekt. De bijeenkomst sluiten we af met een borrel. Alles wat deze dag voorbij komt staat in het kader van connectie. Mogen we ook een connectie maken met jou?

Logo_OBGB_YoungEntrepreneursMeld je dan voor 2 mei 2016 aan via een mail naar info@obgb.nl en stuur het volgende op:

  • Naam en bedrijfsnaam
  • Foto van jezelf
  • Persoonlijke interesse (max 5 woorden) bijvoorbeeld: fietsen, postzegels verzamelen en sauna.
  • 3 persoonlijke bedrijfskenmerken

Datum: donderdag 12 mei 2016
Tijd: 15:00 – 18.30
Adres: Dominépad 4 te Hoogeloon.