Ontwikkeling Efficio Groep

Efficio Groep is gespecialiseerd in het faciliteren van diensten of producten. Wij denken vanuit vraagstukken en zoeken daar een oplossing bij. Vanuit onze lidbedrijven creëren we nieuwe activiteiten en producten. Efficio Groep staat voor proactief denken en scheppend handelen. We laten ieder bedrijf gebruik maken van waar het sterk in is, en gebruiken die kracht binnen de groep om elkaar zwaktes aan te vullen.

Participatie in bedrijven

De Efficio Groep streeft bij voorkeur naar samenwerking met bedrijven. We vinden het belangrijk dat de ondernemer zelfstandig het bedrijf voert. Binnen Efficio Groep deel je je lusten en je lasten. Door middel van onze gedeelde kennis en netwerken vergroten we ons marktgebied. Verspreid over de verschillende lidbedrijven bezit Efficio Groep de juiste kennis om tot het beste resultaat te komen. We bieden onze lidbedrijven de mogelijkheid om gebruik te maken van deze gedeelde kennis.

Kennis delen

De kennis van Efficio Groep bestaat uit de gedeelde kennis van onze lidbedrijven. Ieder aangesloten bedrijf heeft de vrijheid om zelfstandig te handelen, maar samen kunnen we meedenken om problemen op te lossen. Efficio Groep onderhoudt goed contact met de lidbedrijven en werkt aan een goed resultaat. Niet alleen voor het product, maar ook voor onze bedrijven en hun werknemers. Samen kunnen we beter worden. Gedreven door passie willen we ieder onderdeel van onze bedrijvengroep het beste tot z’n recht laten komen. Wij blijven ons ontwikkelen. Kennis is nooit ‘klaar’.

Voordelen van samenwerking

Als lidbedrijf van Efficio Groep kun je zelfstandig blijven ondernemen. Je krijgt hulp bij vraagstukken en kunt gebruik maken van de gedeelde kennis van de andere lidbedrijven. Je deelt ook je eigen kennis met anderen. Problemen lossen we collectief op.

''Samen delen. Samen besluiten. Samen werken. Dat is Efficio Groep.''