Packaging & Solutions: 3d printing & packaging service

3d-printerPackaging & Solutions biedt vanaf vandaag een nieuwe service:

3d printing & packaging service ©

 1. U stuurt ons een 3d-tekening van uw product.
 2. Wij printen uw product in 3d, vervaardigd uit kunststof.
 3. Wij ontwerpen en maken de verpakking.
 4. Wij versturen het geprint model ingepakt en wel naar u retour.

Packaging & Solutions b.v.

Benieuwd naar de mogelijkheden, bel voor meer info naar:  06-52316301

Op deze wijze kunt u verpakkingen laten ontwikkelen naar uw maatstaven, waar ter wereld uw productie ook plaatsvindt. En is het verpakkingsconcept meteen getest.

Packaging & Solutions BV

Donderdag 12 mei 2016 bij Efficio Groep en Attention Marketing

Logo Efficio GroepOp donderdag 12 mei as. zullen Erik van Lint, Efficio Groep en Roy Dieker, Attention Marketing de Young Entrepreneurs uit de regio verwelkomen. Alle ondernemers die zichzelf nog onder noemer ‘Young’ kunnen vinden zijn van harte welkom.

Deze bijeenkomst start om 15:00 uur bij een bedrijf uit de Efficio Group: Kempen Packaging. Hier start Roy met een interactieve presentatie over ‘pitchen’. Hoe zorg je ervoor dat je jezelf verkoopt. Alle aanwezigen komen aan bod om zichzelf te presenteren. Zodat we de som op de proef kunnen nemen en weten wat we aan elkaar kunnen hebben.

logo_attentionVoordat we met een rondleiding bij Kempen Packaging beginnen worden er groepjes samen gesteld. Om elkaar beter te leren kennen en van elkaar te leren. Het wordt namelijk een rondleiding met teambuilding opdrachten. Ook Jeku Sport is onderdeel van Efficio Groep en gaan we bezoeken onder begeleiding van Erik.

Aan het einde van de dag zal helder zijn welk groepje het resultaat heeft geboekt. De bijeenkomst sluiten we af met een borrel. Alles wat deze dag voorbij komt staat in het kader van connectie. Mogen we ook een connectie maken met jou?

Logo_OBGB_YoungEntrepreneursMeld je dan voor 2 mei 2016 aan via een mail naar info@obgb.nl en stuur het volgende op:

 • Naam en bedrijfsnaam
 • Foto van jezelf
 • Persoonlijke interesse (max 5 woorden) bijvoorbeeld: fietsen, postzegels verzamelen en sauna.
 • 3 persoonlijke bedrijfskenmerken

Datum: donderdag 12 mei 2016
Tijd: 15:00 – 18.30
Adres: Dominépad 4 te Hoogeloon.

Succesvolle Beurs

Met een goed gevoel kijken we terug op 2 succesvolle dagen op de Regiobusinessdagen in het beursgebouw in Eindhoven.

Regio Businessdagen batchWe hebben weer veel mensen gesproken en contacten gelegd. Het heeft ons en onze contacten eens te meer weer laten zien waar we staan en hoe de Efficio manier werkt. Men wordt enthousiast van de laagdrempelige manier van aanvullen en ondersteunen van de bedrijfsvoering van onze ondernemers.

Heb je ons gemist op de beurs of was je niet in staat om langs te komen en ben je toch benieuwd naar wat Efficio voor je kan betekenen, kom dan gerust een keer op de koffie.

Iedereen bedankt namens: Efficio Groep BV

 

Laat de Regio Businessdagen maar beginnen

Vandaag is het dan zover, om 15:00 uur gaan de deuren open van de Regio Businessdagen in het beursgebouw in Eindhoven en we zijn er al helemaal klaar voor.

 • Stand klaar!
 • Alle Efficio bedrijven klaar!
 • Visitekaartjes klaar!
 • Goede zin!

We zien jullie vanmiddag en morgen wel op onze stand nr 42 verschijnen.

Zie voor meer informatie de website van de Regio Businessdagen

Beursgang Efficio Groep

Wegens succes is het zover: wij gaan naar de beurs! Maar niet zomaar een beurs. Efficio Groep zal deel gaan nemen aan de Regio Businessdagen in Eindhoven op 30 september en 1 oktober. Dit is een netwerk-evenement waar we contact gaan leggen met andere ondernemers. De Regio Businessdagen zijn bedoeld om bedrijven en ondernemers de kans te geven met elkaar in contact te komen, om zo mogelijk langdurige samenwerkingen of juist eenmalige projecten op gang te helpen. [Lees meer…]

Eerste project Robin Whood

RobinWhood BV

Wil je een houten meubel op maat? Wil je vakmanschap voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij Robin Whood aan het goede adres. Dit bedrijf is een idee van Twan Krekels, een van de aandeelhouders van Efficio Groep. Twan is projectleider van verschillende projecten van bedrijven binnen de Efficio Groep. Met zijn eigen ervaring maakt hij gebruik van de kennis en sterke creatieve kanten van de mensen die de uiteindelijke producten maken.

[Lees meer…]

Janssen Verpakkingen wordt Kempen Packaging

Kempen Packaging BVPer 1 januari van dit jaar is de naam van Janssen Verpakkingen gewijzigd in Kempen Packaging. De naamsverandering is niet alleen cosmetisch: ook op structureel niveau heeft het bedrijf een verandering doorgemaakt. Administratieve rompslomp  en schuiven van personeel behoren nu tot het verleden.

[Lees meer…]